Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Na zajęciach praktycznych dnia 5.11.2021 roku, klasa II odbyła lekcję pokazową pt. „Rozgrzewające zupy krem”. Uczniowie zapoznali się z metodami wykonania zup krem na bazie warzyw sezonowych i doborem aromatycznych przypraw.

Jesienna aura to doskonały moment na przemycenie warzyw w naszej diecie!

Dodatek przypraw tj. Imbir, kurkuma, pieprz, czosnek, gałka muszkatołowa naturalnie wspierają naszą odporność, dlatego zachęcamy właśnie w tym okresie do wykorzystywania ich w kuchni 🙂

Nasi młodzi kucharze wykonali:

  • Zupę krem z papryki pieczonej
  • Zupę krem z soczewicy czerwonej z kurkumą
  • Zupę krem z białych warzyw z dodatkiem pesto z bazylii z imbirem
  • Jako dodatek podano grzanki pieczone z masłem czosnkowym.

Zachęcamy i życzymy smacznego! 🙂

Katarzyna Saramak