Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

W dniu 22.10.2021 roku na zajęciach praktycznych w katedrze gastronomii odbyła się lekcja pokazowa dla klasy II Kucharz z ZST-G w Mińsku Mazowieckim. Zajęcia prowadzone były przez Janka – wykwalifikowanego kucharza jednej z warszawskich restauracji. Tematem zajęć bylo menu degustacyjne.

Uczniowie pod fachowym okiem przygotowali amouse bouche z tuńczyka, cukinii i prażonego chilli, przystawkę z kaczki z puree z czerwonej kapusty, z rukola, musztardowcem i czerwoną cebulą, rozgrzewającą zupę z pomidorów, wędzoną papryką, kozim serem, szynką parmeńską, grissini i oliwą szczypiorkową. Daniem głównym był stek wołowy z pak choi, musztardowcem i maldon. Na deser podany został krem z mascarpone z blue curacao, białą czekoladą, czerwonym pieprzem i musem z mango.

Wszystkie potrawy były bardzo smaczne i elegancko podane.

Uczniowie byli zachwyceni, co przełożyło się na ich bardzo dobrą pracę na zajęciach. Chętnie wykonywali polecenia, słuchali sugestii, nauczyli się wielu nowych i interesujących rzeczy.

W imieniu Dyrekcji CKZiU, nauczycieli i uczniów bardzo serdecznie dziękujemy Jankowi za przyjęcie zaproszenia, poświęcony czas i cenne uwagi, które uczniowie na pewno wykorzystają w dalszej nauce i przyszłej pracy zawodowej.

Katarzyna Saramak